Messi Paris Saint-Germain kamp 50, milepæl kamp

I Champions League-kampen mellom Paris og Maccabi Haifa fullførte Messi den 50. milepælen i Paris-karrieren, og bidro med 2 mål og 2 assists, og ble kåret til spillets beste spiller.
Det var en milepælskamp etter at Messi tok på seg Fotballdrakter Paris Saint-Germain med navn. I de første 18 minuttene brøt han dødpunktet for Paris Saint-Germain og scoret et mål. I det 43. minutt fikk Messi nok en assist fra Mbappe og scoret det andre målet med et langskudd etter påfølgende pasninger. I tillegg hjalp Messi også Neymar til å score ett enkelt mål i det 34. minutt. På slutten av kampen hjalp Messi Soler med å sikre stillingen 7-2.
Messi fullførte 2 skudd og 1 pasning i første omgang. Dette er andre gang i karrieren at han gjør det i en enkelt Champions League-kamp, ​​forrige gang det skjedde i april 2009, da han hadde på seg en Billige FC Barcelona Drakt til Ba hjemme mot Baye i Champions League.
Det kan sies at dette er et spill som kan betraktes som et representativt verk. Rekorden med 22 mål og 27 målgivende pasninger kan sies å være veldig bra, og det er grunnen til at selv om Messis kontrakt ikke er utløpt, kan seniorledee i Paris Saint-Germain ikke vente med å foye Messis kontrakt.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballdrakter Paris Saint,Germain med navn,Billige FC Barcelona Drakt til Barn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 109 تاريخ : پنجشنبه 5 آبان 1401 ساعت: 21:26