De er alle helter!

Et skadet lag med en sesongsigneringsinvestering på bare 7 millioner euro, hvem hadde trodd at det kunne nå den europeiske finalen i to sesonger på rad? Under ledelse av Mourinho tok Roma seg videre til Europa League-finalen med sterk viljestyrke. Selv om de ikke klarte å vinne mesterskapet til slutt, har Roma-laget gitt alt fra treneren til spillee. De lar fans over hele verden vite Dette viljesterke laget! La hele verden huske utseendet til deres Red Wolf-Fotballtrøye gjennomvåt av svette! Romerske krigere kan stolt møte fremtiden.
I det 120 minutter lange spillet kan det bare sies at skjebnen ikke favoriserte Mourinho og Roma. Det var en dynamisk kamp, der begge sider ga sitt beste for å vinne. Dybala, som hadde på seg AS Roma Fotballtrøye og spilte med skader, tok ledelsen 1-0 i det 34. minutt. I det 55. minutt av andre omgang scoret Mancini ved et uhell et selvmål mens han forsvarte, noe som førte til 1-1 uavgjort mellom de to sidene. I den påfølgende tiden bommet begge lag på scoringsmuligheter. For å avgjøre utfallet kan det kun overlates til straffesparkkonkurranse. Det romerske laget endte til slutt 2-5 med beklagelse. Mourinho tapte en europeisk finale for første gang i trenerkarrieren. Selvfølgelig skal det sies at dommerens straff i dette spillet har vekket oppmerksomhet og kontroverser hos fans over hele verden, selv om utfallet av kampen er bestemt.
Dette nederlaget var et ødeleggende slag for Roma. I tilfelle av å gå glipp av topp fire i Serie A, betyr tap av Europa League-finalen at de ikke vil være i stand til å kvalifisere seg til Champions League neste sesong. Men uansett har Mourinho og spillee hans prøvd sitt beste, og hver av dem er en helt i fansens hjerter!

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballtrøye,AS Roma Fotballtrøye, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 83 تاريخ : جمعه 12 خرداد 1402 ساعت: 9:25