Manchester City 4-1 Arsenal, vant Premier League-initiativet

I 33. runde av Premier League slo Manchester City Arsenal 4-1 hjemme. De Bruyne scoret 2 mål og 1 assist, Haaland scoret 1 mål og 2 assists, og Stones scoret i 2 serierunder på rad. På tabellen er Manchester City, med to kamper mindre, 2 poeng bak Arsenal. Før kampen var det entusiastiske Manchester City-fans innenfor og utenfor stadion. De hadde på seg blå Billige Fotballtrøye, holdt flagg og bannere og heiet på favorittlaget og -spillee.
Denne etterlengtede fokuskampen startet blant hjemmefansens jubel og jubel. Spillere i klassiske Manchester City Fotballtrøye viste sin sterke angrepsstyrke i begynnelsen av kampen. Bare 7 minutter etter åpningen tok De Bruynes sett med kontringsmål ledelsen. Under pausetid i første omgang assisterte De Bruyne Stones til å score et mål gjennom et settspark i frontbanen. Manchester City fortsatte å ha en offensiv fordel i andre omgang, De Bruyne scoret igjen, og Harland beseglet seieren på pause. Selv om Holding, som hadde på seg Fotballdrakter Arsenal med navn nr. 16, scoret et mål, slo Manchester City til slutt Arsenal 4-1. Få initiativet til å vinne Premier League.
Manchester City-spillere viste sin styrke og dyktighet som et topplag i denne kampen. Etter å ha vunnet denne kampen, kommer Manchester City nærmere og nærmere de tre påfølgende Premier League-titlene. For det stigende Arsenal er fiasko den eneste måten å vokse på. De har imidlertid fortsatt håp om å konkurrere om mesterskapet. Så lenge det er et glimt av håp, bør de kjempe til siste øyeblikk. Dette unge laget trenger tid til å finpusse, og en dag vil han stå på samme startstrek som Manchester City.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Fotballtrøye,Manchester City Fotballtrøye,Fotballdrakter Arsenal med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 87 تاريخ : پنجشنبه 7 ارديبهشت 1402 ساعت: 23:46