AC Milan slo Napoli i borgerkrigen i Serie A

I første runde av Champions League-kvartfinalen spilte Serie A AC Milan mot Serie A Napoli på hjemmebane. Resultatet av spillet var over folks forventninger. Med Ben Nassers eneste mål beseiret Milan Napoli 1-0 og tok ledelsen i avansementet.
Det er stor forskjell på prestasjonene til de to lagene denne sesongen. Milan har snublet i ligaen, og det er fortsatt usikkert om det kan komme inn blant de fire beste, mens Napoli har en enorm ledelse i ligaen, og det er bare et spørsmål om tid før de vinner mesterskapet. Selv om Napoli-senteret Osmeen ikke var i stand til å bruke en Billige Fotballtrøye for å delta på kampen på grunn av skade, er folk generelt mer optimistiske med tanke på Napoli.
I begynnelsen av spillet satte Napoli i gang et voldsomt og undertrykkende angrep, og fullførte 3 skudd i de første 6 minuttene. Heldigvis spilte keeper Maignan, iført AC Milan Fotballtrøye nr. 16, bra og forsvarte målet bak seg. Helt til det 40. minutt av kampen stolte Milan, som hadde vært passiv, på riktig taktikk og nok tålmodighet til å score det første målet. I den resterende tiden klarte ikke Milan å gripe muligheten til å utvide scoringen, og Napoli bommet også på mange muligheter til å utligne. På 10 dager vant Milan 2 kamper mot Napoli og scoret 5 mål. Andre runde blir overført til Maradona Stadium. Vil Billige AC Milan Drakt til Ba fortsette å fly på Maradona Stadium?

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Fotballtrøye,AC Milan Fotballtrøye,Billige AC Milan Drakt til Barn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 70 تاريخ : پنجشنبه 24 فروردين 1402 ساعت: 23:07