Liverpool 1-0 Manchester City avslutter tre kampers tapsrekke

I 11. runde av Premier League spilte Liverpool mot Manchester City på Anfield hjemme. Ingen av lagene scoret i første omgang. I andre omgang scoret Salah vinnermålet. Liverpool grep muligheten og beseiret til slutt Manchester City 1-0 hjemme, Manchester City led sitt første tap i ligaen.
I denne kampen, i tillegg til at Salah hadde på seg Liverpool Fotballtrøye Ba nr. 11, vakte Nunes, som kom fra benken, diskusjoner blant fansen etter kampen, hovedsakelig på grunn av hans pasningsvalg i de siste øyeblikkene av kampen, noe som gjorde Liverpool miste målet. sjanse for ballen.
Det er imidlertid verdt å nevne at Nunes var i god form i de to foregående kampene og scoret mål, men pasninger er hans svakhet. Hvis han ikke tilpasser seg og justerer seg så fort som mulig, kan hans taktiske prestasjon bak Liverpool bli dårligere. bli mer påvirket.
Apropos Haaland, han er virkelig veldig sterk. Haaland har spilt i 11 kamper siden han hadde på seg Fotballdrakter Manchester City med navn og har bidratt med 17 mål og mange målgivende pasninger. Manchester Citys samlede styrke er også veldig sterk. Men det skal innrømmes at hjemmefansen kan bestemme retningen for spillet. Meningen og verdien av fotball kan være at spillee på banen og titusenvis av tilskuere går sammen for å skape mirakler!

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Liverpool Fotballtrøye Barn,Fotballdrakter Manchester City med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 107 تاريخ : سه شنبه 26 مهر 1401 ساعت: 19:32