Haaland returnerer til Manchester City 4-1 Southampton

I 30. runde av Premier League spilte Manchester City borte mot Southampton, som lå på bunnen. Det norske geniet Haaland kom tilbake iført Manchester City Fotballtrøye og scoret to ganger, samt mål fra Grealish og Alvarez. Til slutt slo Manchester City Southampton 4-1 borte og vant 9 seire på rad i alle konkurranser. Spillee satte også en rekke nye rekorder i spillet.
I dette spillet sendte Guardiola ut alle hovedspillee, og Harland kom også tilbake fra skade og kom inn i startoppstillingen. I første halvdel av kampen, overfor Southamptons tette forsvar og raske kontring, klarte ikke Manchester City å åpne situasjonen på lenge. Fram til det 45. minutt av kampen assisterte De Bruyne, iført Fotballdrakter Manchester City med navn nr. 17, Harland med en heading og scoret det første målet. Dette er også De Bruynes 100. assist i Premier League-karrieren. I det 68. minutt la Glarish et innlegg, og Harland scoret to ganger med en underskjæring. Haaland scoret 30 mål for Manchester City denne sesongen og scoret sitt 200. mål i karrieren, noe som er av stor betydning for enhver spiller.
Seieren i dette spillet har tillatt laget å opprettholde trenden med å ta igjen toppen av stillingen. Så lenge laget kan prestere stabilt, har de fortsatt en sjanse til å konkurrere om Premier League-mesterskapet. Neste uke vil Manchester City innlede første runde av UEFA Champions League 1/4 knockout-kamp med Baye. Haalands retur vil selvsagt gi stor hjelp til laget. Vi ser frem til en fantastisk kamp mellom Manchester City og Baye.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Manchester City Fotballtrøye,Fotballdrakter Manchester City med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 83 تاريخ : دوشنبه 21 فروردين 1402 ساعت: 0:25