Barcelona 3-3 Inter Milan, lite håp om å kvalifisere seg

I fjerde runde av Champions League spilte Barcelona uavgjort 3-3 med Inter Milan hjemme og mistet initiativet til å kvalifisere seg.
På det velkjente Camp Nou tok Barcelona ledelsen helt fra starten, og ledet 1-0 i første omgang. Men i andre omgang gjorde Barcelonas forsvar påfølgende feil. Barrera og Lautaro, som hadde på seg Fotballdrakter Inter med navn, scoret to mål på rad. Inter Milan Go-ahead-score, Barcelona scoret til slutt av Lewandowski for å utligne, Inter Milan scoret nok et klarsignal av Gosens, Lewandowski utliknet igjen kampen på stopptid, og til slutt spilte Barcelona uavgjort 3-3 med Inter Milan.
Det samme er iført en FC Barcelona Fotballtrøye Ba, selv om Dembele og Lewandowskis mål dekket over feilene til Pique og Busquets, og ga Barcelona og de 90 000 fansen på scenen et lite håp, selv om dette håpet er veldig slankt.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballdrakter Inter med navn,FC Barcelona Fotballtrøye Barn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 140 تاريخ : يکشنبه 24 مهر 1401 ساعت: 10:15