Ikke noe mirakel, Liverpool slo ut

Liverpool, kjent for å være gode til å reversere, innledet ikke et mirakel. Etter å ha blitt snudd av Real Madrid 5-2 i første runde, tapte Liverpool 0-1 borte mot Real Madrid i andre runde. Totalscore for de to siste rundene var 6-2. Liverpool ble eliminert.
For dette spillet spilte alle hovedspillee fra de to lagene. Liverpools fire store spisser Salah, Jota, Nunez og Gakpo dukket alle opp i startoppstillingen. Men overfor det voldsomme angrepet til Real Madrid, som har et overtak på tre mål, falt den røde hærens forsvar i en tilstand av panikk. Bare 15 minutter før åpningen fullførte Real Madrid 15 skudd. Heldigvis spilte Alisson, iført Fotballdrakter Liverpool nr. 1, tappert og holdt fast på siste forsvarslinje. Selv om Liverpool også skapte mange skuddmuligheter, klarte de likevel ikke å endre situasjonen. Etter hvert som tiden gikk, ble situasjonen stadig mer spent og engstelig. Helt til det 79. minutt assisterte Vinicius og Benzema scoret vinnermålet. Dette er slutten på Liverpools Champions League-reise denne sesongen.
For Real Madrid Fotballtrøye generelle undertrykkelse på banen, demonstrerte 17-9-skuddet objektivt den offensive styrken til begge sider. Dette er også den tredje sesongen på rad at Real Madrid slår Liverpool i Champions League. I de siste åtte UEFA Champions League-kampene mellom de to lagene har Real Madrid vunnet 7 seire og 1 uavgjort mot Liverpool og er fortsatt ubeseiret. Liverpool, som er elendig eliminert, må gjenvinne kreftene og vie seg til konkurransen om de fire beste i Premier League.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballdrakter Liverpool med navn,Real Madrid Fotballtrøye, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 89 تاريخ : پنجشنبه 25 اسفند 1401 ساعت: 22:12