Champions League knockout-runde, Paris ut

Det forventede motangrepet skjedde ikke. I andre runde av UEFA Champions League-runden på 16 knockout-runder beseiret Baye Paris 2-0 igjen på hjemmebane og gikk videre til kvartfinalen med en totalscore på 3-0. Den etterlengtede konfrontasjonen ble til slutt til en ensidig situasjon.
De to sidene var i en hårfin balanse i første omgang, og Paris' flere gunstige angrep ble løst ett etter ett av motstanderen. I andre omgang ga Paris' skjøre forsvar Baye en mulighet til å angripe. I det 61. minutt presset Choupo Moting, ikledd nr. 13-FC Baye München Fotballtrøye, målet uten noe press. Dette er også hans tredje mål på de fire siste kampene mot hans tidligere eier Paris. I siste øyeblikk av kampen angrep Paris febrilsk, men den dårlige forsvarslinjen ble nok en gang grepet av Baye. Gnabry scoret ett enkelt mål og beseglet seieren 2-0.
På slutten av kampen har Baye avansert til topp 8 i Champions League i 4 sesonger på rad, og Bundesliga-overherren fortsetter sin egen stabilitet. Til sammenligning har ikke Fotballdrakter Paris Saint-Germain med navn dukket opp i topp 8 i Champions League på to år på rad. Superstjeepolitikken deres har også blitt hardt rammet. Det er forutsigbart at Paris, som nok en gang gikk glipp av Champions League, vil innlede et enormt sjokk denne sommeren. Det katastrofale nederlaget i Champions League denne gangen vil også med stor sannsynlighet påvirke Messis fremtidige planer for kontrakten som er i ferd med å utløpe.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : FC Bayern München Fotballtrøye,Fotballdrakter Paris Saint,Germain med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 91 تاريخ : پنجشنبه 18 اسفند 1401 ساعت: 21:51