mirakel reversering

I den 26. runden av Premier League beseiret Arsenal Bouemouth 3-2. Da Arsenal falt under med to mål, scoret Thomas og Ben White to mål for å hjelpe Arsenal med å utligne. Nelson, som til slutt kom fra benken, var i den siste nedtellingsfasen, volleyte han og scoret, og hjalp Arsenal med å fullføre sin femte store reversering for sesongen. Alle Arsenal-fans husker navnet hans og Fotballdrakter han har på seg. Arsenal leder fortsatt stillingen med en 5-poengs fordel.
I starten av kampen scoret Bouemouth et mål på 11 sekunder. Arsenals forsvar ga Bouemouth en sjanse til å utvide scoringen. Arsenal ga imidlertid ikke opp i 0-2-situasjonen. De tok gradvis kontroll over kampen fra andre omgang. Thomas og Ben White scoret to mål og utlignet. Etter hvert som spillet skred frem ble stemningen på banen mer og mer spent. Da kampen gikk inn i stoppetid, viste Arsenal sin spenst. I det 97. minutt gjorde Nelson, ikledd Fotballdrakter Arsenal med navn nr. 24, en summer-beater for å hjelpe Arsenal med å slå Bouemouth 3-2, og tusenvis av fans feiret vilt.
Dette spillet fikk fansen til å føle sjarmen til fotball og viste også styrken til Arsenal. Gjennom reverseringen av dette spillet har mange fans sett Arsenals fulle motstandskraft. Arsenal som ikke ga opp i siste øyeblikk er uovervinnelige. Mange fans tror at Arsenal allerede har temperamentet til en mester og er veldig håpefulle om å gjenvinne den lenge tapte ligatittelen. La oss velsigne Arsenal!

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballdrakter,Fotballdrakter Arsenal med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 80 تاريخ : يکشنبه 14 اسفند 1401 ساعت: 23:32