Kjemp om toppen av ledertavlen

Premier League-mesterskapet har gått inn i den mest kritiske perioden, Arsenal mot Manchester City på hjemmebane. De Bruyne åpnet scoringen i første omgang, og Saka, som hadde på seg en Arsenal Fotballtrøye Ba, satte et straffespark. I andre omgang scoret Grealish og Haaland to mål på rad. Til slutt beseiret Manchester City Arsenal 3-1 borte og uavgjort med 51 poeng. Arsenal. Ved en kamp til toppet de listen med målforskjell.
Selv om Arsenal presterte veldig bra i starten av sesongen, har Manchester City toppspillere som midtbanespiller i verdensklasse De Bruyne og målmaskin Haaland og et utmerket taktisk system. Når poengene er 8 poeng bak, er Manchester City fortsatt Premier League. Favorittene til å vinne tittelen, Billige Manchester City Drakt til Ba er fortsatt den bestselgende Premier League. I denne kampen ble Arsenal undertrykt av Manchester City når det gjelder erfaring og taktikk. Manchester Citys tre mål kom alle fra feil eller stjeler på Arsenals bakbane. Grealishs tilstand blir bedre og bedre. Han gikk direkte inn i straffefeltet og scoret et mål for å forbigå. De Bruyne er verdig til å være en midtbanespiller i verdensklasse. Han fanget direkte Fuan Jianyangs feil og lobbet direkte målet. Han hjalp også Harland med å score et mål, og brøt Harlands tilstand med å ikke score i tre kamper på rad.
Selv om poengene er uavgjort, har Arsenal for øyeblikket én kamp mindre enn Manchester City, og initiativet til å vinne mesterskapet er fortsatt i hendene på Arsenal. Manchester United, rangert på tredjeplass, kan sies å ha blitt gjenfødt denne sesongen, og har for øyeblikket scoret 46 poeng. Fotball har alltid vært uforutsigbar, og det er aldri sikkert hvem den endelige mesteren blir før i siste øyeblikk. Men hvis Manchester City kan opprettholde denne tilstanden i neste kamp, så er sannsynligheten for å vinne Premier League fortsatt veldig høy.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Arsenal Fotballtrøye Barn,Billige Manchester City Drakt til Barn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 88 تاريخ : پنجشنبه 27 بهمن 1401 ساعت: 16:45