Messi kommer tilbake og scorer da Paris slår Angers 2-0

I den 18. runden av Ligue 1 innledet Messi endelig den første klubbkampen i verdenscupen. Paris Saint-Germain spilte mot Angers hjemme.
Mot Angers hjemme hadde Mugelle, iført Paris Saint-Germain Fotballtrøye Ba nr. 26, en assist i første omgang og andre omgang. Ekitiq og Messi scoret henholdsvis, og beseiret til slutt motstanderen 2-0. Dette er Messis første kamp etter å ha fullført sitt VM, og han scoret også sitt første mål i 2023. Messi har bidratt med 13 mål og 14 assists på 20 kamper for Paris Saint-Germain denne sesongen.
Etter VM dro Messi tilbake til Argentina for å nyte en rolig ferie. Denne kampen var hans første kamp tilbake til Paris Saint-Germain, og klubben holdt ikke en feiringsseremoni hjemme for å ønske velkommen tilbake. Men da spillerlisten ble sendt før kampen, hadde fansen blant publikum allerede sendt den varmeste jubel og applaus, og uttrykt respekt og velkommen til verdenscupmesteren. Denne gangen scoret han det første målet for det nye året, og Messis 2023 startet jevnt.
Messis kontrakt går ut til sommeren, og spørsmålet om Messi kan fortsette å bruke Fotballdrakter Paris Saint-Germain med navn vil være det temaet mange fans er mest opptatt av.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Paris Saint,Germain Fotballtrøye Barn,Fotballdrakter Paris Saint,Germain med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 99 تاريخ : شنبه 24 دی 1401 ساعت: 20:31