Haaland scoret mål på rad, Manchester City 1-1 Everton

I 18. runde av Premier League spilte Manchester City mot Everton hjemme. I første omgang assisterte Mahrez Harland med å bryte døden. I andre omgang scoret Gray et mål for å utligne. Til slutt Manchester City 1-1 Everton.
I dette spillet er Haalands prestasjon fortsatt iøynefallende. Dette er allerede det 21. målet Haaland har scoret på 16 kamper i Premier League iført en Billige Manchester City Drakt til Ba. Man kan se at Harlands prestasjon i Premier League er veldig modig, uten det minste ubehag.
I andre omgang av kampen brøt Gray, iført en Fotballdrakter Everton med navn, direkte gjennom Manchester Citys mål med en verdensbølge, og scoringen ble utlignet av Everton. I det 82. minutt av kampen ble De Bruynes skudd løst av Pickford, og Mahrez klarte ikke å bryte Pickfords forsvar.
Selv om Everton prøvde alt for å forhindre Harland, møtte Harland mange feil gjennom hele kampen. Men Evertons stygge taktikk ser ikke ut til å være i stand til å hindre Harland i å score. Til tross for dette er Manchester City fortsatt langt bak Arsenal på toppen av listen. Hvis Manchester City ønsker å oppnå gode resultater, må de jobbe hardere i neste kamp.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Manchester City Drakt til Barn,Fotballdrakter Everton med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 92 تاريخ : دوشنبه 12 دی 1401 ساعت: 22:28