Portugal slo Tsjekkia borte til toppen av tabellen

I den femte runden av gruppe B i UEFA Nations League slo Portugal Tsjekkia 4-0 på bortebane. Tre Manchester United-spillere ga store bidrag til lagets seier og hjalp Portugal midlertidig til å toppe tabellen.
I denne kampen scoret Dalot, iført en Fotballdrakter EM 2020 Portugal med navn, først for Portugal i det 32. minutt, og mottok deretter en assist fra Manchester United-lagkameraten Bruno Feandez i andre omgang for å fullføre en konkurranse og omskrive stillingen til 3-0. United man bør være den mest forbedrede, med spenn i startspillet. Nå har Dalot innvarslet sitt beste jeg. Jeg tror han vil ha en god prestasjon i ligaen.
Selv om Portugal innledet en stor seier denne gangen, scoret ikke den 37 år gamle Ronaldo mål. I sommer deltok ikke Ronaldo på trening med laget for å gi fra seg Fotballdrakter Manchester United med navn for å spille i Champions League-laget. I tillegg til alderen var ikke kroppen og tilstanden like bra som forrige sesong. Å score et mål kan selvfølgelig ikke vurdere en spiller fullt ut. Det fjerde målet mot Tsjekkia var en assist fra Ronaldo.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballdrakter EM 2020 Portugal med navn,Fotballdrakter Manchester United med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 112 تاريخ : سه شنبه 5 مهر 1401 ساعت: 19:06