Messi holder Argentinas håp i live

Etter å ha tapt mot Saudi-Arabia med et superopprør i første runde av gruppespillet, vet alle hvor viktig denne avgjørende kampen mellom Argentina og Mexico er for Argentina og Messi.
De tapte sin første kamp, ​​og Messi møtte tvil. I den andre scenen mot Mexico, bare i første halvdel av kampen, felte Mexico 10 ganger, og Argentina hadde bare 3 skudd i løpet av de første 45 minuttene. Inntil 64 minutter fikk Messi ballen foran 16-meteren, hevet foten avgjørende og scoret med suksess det 8. målet i verdensmesterskapets historie. I måløyeblikket kokte alle fansen i den samme Billige Argentina Drakt til Ba på hele Lussel Stadium. De gråt og skrek for å få utløp for følelsene sine. Til og med Aimar, Messis idol som satt på trenerbenken, felte begeistret tårer.
Etter å ha scoret ledelsen gikk Argentina gradvis inn i den offensive tilstanden. Stillingen 1-0 var åpenbart ikke sikker. Frem til det 87. minutt var det fortsatt Messi som sendte ballen til Feandez med nummer 24 i den Fotballdrakter Argentina med navn. Feandez laget en fantastisk bue Ballen snurret inn i Mexicos mål.
Det kan sees at i denne kampen mot Mexico er Messi under et enormt press. Jeg tror at fans og venner vil fortsette å tro og støtte Argentina, og vil fortsette å tro og støtte Messi.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Argentina Drakt til Barn,Fotballdrakter Argentina med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 101 تاريخ : دوشنبه 7 آذر 1401 ساعت: 19:18