Hvorfor Argentina ble beseiret av Saudi-Arabia

VM i 2022 innledet en kamp mellom Argentina og Saudi-Arabia. Argentina ledet 1-0 i første omgang, men ble beseiret av Saudi-Arabia med 2 mål på rad i andre omgang.
Dette er første gang på mange år at det argentinske laget tapte i åpningskampen i VM, og resultatet overgikk alles forventninger. Ut fra Argentinas startoppstilling å dømme spilte de den sterkeste oppstillingen, men denne oppstillingen har mange skjulte farer. Otamendi, Di Maria og Gomez, samt Messi, som hadde på seg den Fotballdrakter Argentina med navn til VM for siste gang, er alle over 34 år. Dette er første gang i verdenscuphistorien at fire spillere over 34 år starter, noe som gjør at hele kampen ikke ser ut til å være rask nok i pasningsbevegelsen, noe som resulterer i en redusert sjanse for scoring. For det andre motsto Saudi-Arabias defensive styrke Argentinas langsomme angrep, og den offensive formasjonen var relativt komplett, noe som også var nøkkelen til Argentinas nederlag i denne kampen.
Utallige argentinske fans mener at uten VM-mesteren er ikke Messi verdig til å bli kalt ballens konge. Men konkurransen i verdenscupen er hard, og ingen er sikre på å vinne mesterskapet. Jeg håper Messi kan bruke den Argentina Landslagsdrakt og nyte sin siste VM-etappe.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballdrakter Argentina med navn,Argentina Landslagsdrakt, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 104 تاريخ : سه شنبه 1 آذر 1401 ساعت: 22:38