Paris har færre bortemål i gruppespillet og mistet førsteplassen i Champions League-gruppen

I sjette runde av Champions League-gruppespillet beseiret Paris Saint-Germain Juventus 2-1 borte, men på grunn av Benficas 6-1 borteseier over Maccabi Haifa. Paris Saint-Germain mistet førsteplassen i gruppen på grunn av færre bortemål i gruppespillet.
Paris Saint-Germain og Benfica er de to beste i gruppe H. Derfor er spenningen i siste runde hvem som kan få førsteplassen i gruppen. Den franske spissen Mbappe, iført en Fotballdrakter Paris Saint-Germain med navn, har vært i god form den siste tiden, og prestasjonen hans på banen tiltrekker seg fortsatt alles oppmerksomhet. I det 13. minutt, etter å ha passert to personer på rad foran i sekstenmeteren, skjøt han plutselig, ballen fløy rett ned i nedre høyre hjøe av målet, og Paris ledet 1-0. Juventus, som allerede hadde vært tidlig ute, ga imidlertid selvsagt ikke opp. I det 39. minutt måket Bonucci og brøt nettet, og hjalp Juventus med å utligne. I det 68. minutt slo Mbappe en direktepasning, og Mendes scoret med et sterkt skudd. Til slutt vant Paris Saint-Germain 2-1 borte.
Siden Benfica slo Maccabi Haifa 6-1 i denne runden, er det totale antall scorede mål og det totale antallet innslupne mål nøyaktig det samme på grunn av forholdet mellom vinneren og taperen. Sammenligner man derfor det totale antallet mål scoret på bortebane av de to lagene, leder Benfica 9-6. 1. plass i Champions League-gruppen.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Fotballdrakter Paris Saint,Germain med navn, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 119 تاريخ : شنبه 14 آبان 1401 ساعت: 18:32