Spania 3-0 Norge

Spania slo Norge 3-0 hjemme i første runde av europacupkvalifiseringen gruppe A. Kjeespilleren til det norske laget, Harland, kunne ikke spille på grunn av skade. Olmo brøt dødpunktet i første omgang, og Joselu, som hadde på seg en Billige Spania Drakt til Ba, kom fra benken i andre omgang, grep muligheten i sluttfasen av kampen og scoret 2 mål på rad for å sikre seieren. .
Selv om det spanske laget startet situasjonen tidlig, var deres påfølgende prestasjon ikke tilfredsstillende, og kvalitetsnivået var ikke så bra som forventet. Helt til slutten av andre omgang grep Joselu, som kom fra benken, muligheten til å score 2 mål på rad. Den samlede prestasjonen til det norske laget er fortsatt god. Selv om Erdegaard, ikledd den Norge Landslagsdrakt, hadde mange sjanser i angrep, er det synd at han ikke klarte å bryte gjennom motstanderens mål. En konfrontasjon mellom de to sidene i kampen, gjorde ikke dommeren straffe, noe som også forårsaket en del kontroverser.
Den største beklagelsen med dette spillet er at Haaland ikke klarte å dukke opp på banen. Hvis Haaland er til stede, med Spanias prestasjon i denne kampen, er det ikke sikkert hvem som vinner. Nå kan vi bare forvente at Harland kommer tilbake fra skade så fort som mulig, og håper at begge sider kan vise sin sanne styrke i neste landslagskonkurranse.

Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her...
ما را در سایت Norge fansbutikk-Kjøp fotballdrakter her دنبال می کنید

برچسب : Billige Spania Drakt til Barn,Norge Landslagsdrakt, نویسنده : Ada fotballordre بازدید : 363 تاريخ : يکشنبه 6 فروردين 1402 ساعت: 21:26